Fredagsmenu

Image

Hver fredag tilbyder vi en veltillavet færdigret baseret på gode råvarer, stor smag og balanceret tilbehør.

Det er slagtermad – hjemmelavet fra bunden.

  • Jørns fredagsmenu uge 23
    Jørns fredagsmenu uge 23
    Supreme kyllingebryster farseret med kalvekød, soltørret tomater og krydderurter. Små nye kartofler vendt i urter. Kraftig glace. Perlebygsalat med sommergrønt.
    2 kuverter kr. 199,-

GENERELT OM BESTILLING

OM BESTILLING

Vi modtager gerne bestillinger en uge før levering. (Ved højtider helst 14 dage.)

Bestiller du smørrebrød og sandwich her på siden, kan vi tilbyde at have dem klar til i morgen eller senere.

Har du brug for smørrebrød i dag?
Ring på 4448 0200 eller kig forbi. Vi har altid frisksmurt smørrebrød og sandwich i forretningen.

OM LEVERING

Medmindre andet aftales afhentes varerne i forretningen på det ønskede tidspunkt.

Er det på en søn- eller helligdag, er der et tillæg på 500 kr.

FADE, PORCELÆN OG TERMOKASSER

Har du lånt skåle, fade og evt. termokasser, vil vi være glade for at få dem rene tilbage indenfor 2 hverdage – klar til et nyt arrangement.

ÆNDRINGER

Har du ændringer til en bestilling, vi har bekræftet, vil vi gøre alt for at imødekomme dem. Skriv til os på info@slagterlindhardt.dk eller ring på 4448 0200.

Modtager vi ændringerne senest 48 timer inden levering, er det som regel intet problem.

Kok

Kan tilberedes både med og uden kok. Prisen er 1800 kr. for 4 timer her efter timepris.

0