Julefrokost
Viser alle 6 resultater
-
Julebuffet
Forret (Forretten portionsanrettes i glas.)
- Gravad torskefilet med æble-fennikel crudités.
- Grønlandske rejer vendt i en salsa af mango, agurk,
- soltørret tomat og rød chili–æblecider.
Hovedretter
- Svinekæber braiserede i specialøl og vinterurter.
- Porchetta fyldt med urter.
- Stegte andebryster.
Tilbehør
- Grønkålssalat med tørrede abrikoser, orangetørrede tranebær og æblechips.
- Rødkålssalat med appelsinfilet og valnødder og vendt i tyttebær.
- Bagt blommesalat med gedeost og nødder
- Stegte kartofler med saltmandler.
- Kraftig glace.
Dessert
- Portionsanrettet risalmande med varm kirsebærsovs.
-
Julefrokost nr. 1
- 2 slags sild. Vælg mellem dild-, karry-, krydder- og marinerede.
- Citronlaks med dressing.
- Roastbeef med løg, remoulade og høvlet peberrod.
- Hjemmelavet kalvesylte med rødbeder og sennep.
- Lun rødspættefilet med citron og remoulade.
- Lun hjemmelavet leverpostej med champignon og bacon.
- Glaseret svensk juleskinke med sennep.
- Lun andesteg med rødkål og svesker.
- Osteanretning med frugt og druer.
-
Julefrokost nr. 2
- 2 slags sild. Vælg mellem dild-, karry-, krydder- og marinerede.
- Røget laks med røræg.
- Roastbeef med ristede løg, remoulade og høvlet peberrod.
- Hjemmelavet hønsesalat med ristet bacon.
- Lun rødspættefilet med citron og remoulade.
- Lun ribbensteg svesker og rødkål.
- Lun mørbradbøf med champignon og bløde løg.
- Lun andesteg med hjemmelavet rødkål og svesker.
- Osteanretning med frugt og druer.
-
Julefrokost nr. 3
- 2 slags sild. Vælg mellem dild-, karry-, krydder-, marinerede og stegte.
- Gravad laks med sennepsdressing.
- Hjemmelavet sylte med rødbeder og sennep.
- Frikadeller med rødkål.
- Æbleflæsk med bacon, timian, æble og løg.
- Lun hjemmelavet leverpostej med champignon og bacon.
- Lun ribbensteg med svesker og rødkål.
- Lun julemedister med rødkål.
- Glaseret juleskinke med flødestuvet spinat og brunede kartofler.
- Stegt andesteg med svesker og rødkål.
- 3 slags ost med druer.
-
Julefrokost nr. 4
- 2 slags sild. Vælg mellem dild-, karry-, krydder- og marinerede.
- Stegte sild i lage.
- Røget laks med purløgscreme.
- Gravad laks med sennepsdressing.
- Hjemmelavet sylte med rødbeder og sennep.
- Lun rødspættefilet med citron og remoulade.
- Lun hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon.
- Blodpølse med æblemos og kanel.
- Æbleflæsk med bacon, timian, æble og løg.
- Lun ribbensteg med svesker og rødkål.
- Glaseret juleskinke med flødestuvet spinat.
- Lun andesteg med æbler og svesker.
- Osteanretning.
-
Julefrokost nr. 5
- Kryddersild eller marinerede sild med løg.
- Citronmarineret laks med dressing.
- Hjemmelavet rullepølse med løg og sky.
- Små frikadeller med surt.
- Lun hjemmelavet leverpostej med svampe og bacon.
- Lun ribbensteg med svesker og rødkål.
- Glaseret juleskinke med sennep.
- Osteanretning.