• Buffet nr. 3

    (Min. 20 kuverter)
    (Kold anretning)
    Laksepaté, vol-au-vent, tykstegsfilet, kam eller lammekølle, kartofler, vildrissalat, broccolitimbale, tomatsalat, brød, ost og rabarbertærte.

    200,00 DKK
    • Forret

      Kød

      Der er 2 slags kød til denne buffet. Tykstegsfilet indgår altid, og du har mulighed for selv at vælge, om du foretrækker svinekam eller lammekølle.
      Kødretterne, bortset fra lammekøllen, er kolde, skåret i skiver og anrettet på fade - lige klar til servering.

      • DKK
      • DKK

      Kartofler og ris

      Grønt

      Brød

      Dessert

  • Buffet nr. 6

    (Min. 20 kuverter)
    Tun, kyllingebryst, porchetta, kalveculotte, U.S. tykstegsfilet, kartoffelsalat, kartofler med grønt, kartoffelbåde, brød, salat med friske sommerbær, tomatsalat, chokoladekage og frisk frugt.

    295,00 DKK
    • Forret

      *Kød

      Vælg hvilke 2 af de 3 kødretter, du ønsker

      Kødretterne er varme og skal udskæres inden servering. De leveres i termokasse med fade til tilberedning ved siden af.

      Sovs

      Kartofler

      Grønt

      Brød

      Dessert

  • Fredagsmenu med tilvalg

    Hver fredag tilbyder vi en veltillavet færdigret baseret på gode råvarer, stor smag og balanceret tilbehør. (OBS. Bestil senest torsdag kl. 16 og til afhentning fredag inden 18.)

    • JØRN's FREDAGSMENU

      Slagtermad - hjemmelavet helt fra bunden

      Udover vores klassiske fredagsmenu for minimum 2 personer, har du nu også mulighed for at tilvælge enten en forret eller en dessert til fredagens hovedmenu.

      Det vil som regel skifte mellem en forret og en dessert uge for uge.

      Denne uges fredagsmenu

      Pris: 160 kr. (2 kuverter)

      • 45 DKK
  • Gourmetmenu nr. 2

    (Min. 10 kuverter)
    3 retter. Vælg selv forret og kød.

    265,00 DKK
    • *Forret. Vælg 4 af nedenstående muligheder:

      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK
      Der følger koldhævet stenbagt brød og smør med til forretten.
      Forretterne anrettes dekorativ i glas med låg, hvor der både er en ret i glas og en ret på låg.

      Hovedret. Vælg hvilken slags kød du ønsker:

      • DKK
      • DKK

      Tilbehør

      Pommes Anna med klaret smør og friske krydderurter.
      Buket af forårsløg, broccoli, mini gulerod, mini majs og grøn asparges.

      Sovs. Vælg din favorit:

      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK

      Dessert

      Panna Cotta med hindbærcoulis og friske bær.
      Vaniljeis med macarons.

      Også desserten anrettes dekorativt i glas med låg, med en ret i glas og en ret på låg.

  • Italiensk tapas

    (Min. 4 kuverter)
    Pålæg, ost, pesto, oliven, semidried tomater, italiensk flute og smør.

    110,00 DKK
    • VORES TAPAS INDEHOLDER

      Tapas med italienske specialiteter bestående af 3 slags pålæg og ost, pesto, oliven, semidried tomater og hjemmebagt italiensk flute og smør.

  • Julemenu

    JØRN’S JULEMENU
    Mandag den 24. december.
    UDSOLGT
    Stegt and, flæskesteg og risalamande

    *Stegt landand og flæskesteg med rødkål, svesker, ½ æble med gelé, sukkerbrunede og hvide kartofler og lækker andesovs.
    *Risalamande med kirsebærsovs.

    OBS. Kan afhentes i forretningen den 24. december kl. 12. (Husk ordrenummer 🙂 )

    180,00 DKK