• Buffet nr. 3

    (Min. 20 kuverter)
    (Kold anretning)
    Laksepaté, vol-au-vent, tykstegsfilet, kam eller lammekølle, kartofler, vildrissalat, broccolitimbale, tomatsalat, brød, ost og rabarbertærte.

    245,00 DKK
    • Forret

      Kød

      Der er 2 slags kød til denne buffet. Tykstegsfilet indgår altid, og du har mulighed for selv at vælge, om du foretrækker svinekam eller lammekølle.
      Kødretterne, bortset fra lammekøllen, er kolde, skåret i skiver og anrettet på fade - lige klar til servering.

      • DKK
      • DKK

      Kartofler og ris

      Grønt

      Brød

      Dessert

  • Buffet nr. 6

    (Min. 20 kuverter)
    Tun, kyllingebryst, porchetta, kalveculotte, U.S. tykstegsfilet, kartoffelsalat, kartofler med grønt, kartoffelbåde, brød, salat med friske sommerbær, tomatsalat, chokoladekage og frisk frugt.

    320,00 DKK
    • Forret

      *Kød

      Vælg hvilke 2 af de 3 kødretter, du ønsker

      Kødretterne er varme og skal udskæres inden servering. De leveres i termokasse med fade til tilberedning ved siden af.

      Sovs

      Kartofler

      Grønt

      Brød

      Dessert

  • Fredagsmenu med tilvalg

    Hver fredag tilbyder vi en veltillavet færdigret baseret på gode råvarer, stor smag og balanceret tilbehør. (OBS. Bestil senest torsdag kl. 16 og til afhentning fredag inden 18.)

    • JØRN's FREDAGSMENU

      Slagtermad - hjemmelavet helt fra bunden

      Udover vores klassiske fredagsmenu for minimum 2 personer, har du nu også mulighed for at tilvælge enten en forret eller en dessert til fredagens hovedmenu.

      Det vil som regel skifte mellem en forret og en dessert uge for uge.

      Fredagsmenu

      Pris: 168 kr. (2 kuverter)

      Denne uges tilvalg

      • 35 DKK

      Menuen kan afhentes mellem kl. 12.00 og 18.00

      Alt take away skal gerne bestilles dagen i forvejen, ellers ring og forhør dig hvad vi har tilbage.

  • Gourmetmenu nr. 2

    (Min. 10 kuverter)
    3 retter. Vælg selv forret og kød.

    275,00 DKK
    • *Forret. Vælg 4 af nedenstående muligheder:

      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK
      Der følger koldhævet stenbagt brød og smør med til forretten.
      Forretterne anrettes dekorativ i glas med låg, hvor der både er en ret i glas og en ret på låg.

      Hovedret. Vælg hvilken slags kød du ønsker:

      • DKK
      • DKK

      Sovs. Vælg din favorit:

      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK

      Dessert

      • DKK
  • Italiensk tapas

    (Min. 4 kuverter)
    Pålæg, ost, pesto, oliven, semidried tomater, provence paté med saltaugurker og sky, parmaskinke og melon,  italiensk flute og smør.

    149,00 DKK
    • VORES TAPAS INDEHOLDER

      Tapas med italienske specialiteter bestående af 3 slags pålæg og ost, pesto, oliven, semidried tomater og hjemmebagt italiensk flute og smør.

  • Julemenu

    JØRN’S JULEMENU
    Torsdag den 24. december.

    Stegt and, flæskesteg og risalamande

    * Stegt landand med æbler og svesker samt flæskesteg, serveret med hjemmelavet rødkål, ½ æble med ribsgelé, hvide og brune kartofler samt lækker andesauce.
    * Risalamande med kirsebærsovs.

    OBS. Kan afhentes i forretningen torsdag den 24. december kl. 12. (Husk ordrenummer 🙂 )

    220,00 DKK
  • Konfirmationsbuffet 2020

    Vi har sammensat en lækker buffet som er perfekt til forårets dejlige konfirmationsfester. Du kan selv vælge hvilke 2 slags kød du ønsker til jeres buffet.

    290,00 DKK
    • Forretter

      • Grillet kalve capaccio på bund af rucola toppet med oliven, semi dried tomater, hertil grana padono.
      • Hel side Fanølaks med persille pesto drysset med parmesan flager, hertil urtecreme. Laksen serveres varm.
      • Hjemmebagt groft brød og rørt krydderurt smør.

      *Hovedretter

      Vælg 2 slags kød til din buffet.

      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • Hertil små smørstegte raspede kartofler vendt med knuste krydderurter.
      • Langtidsbagte balsamico glaseret rødløg med råstegte kartofler med rosmarin
      • Glaseret mini gulerødder vendt i honning og sesam, drysset med persille.
      • Vandmelon salat med babyspinat feta drys og grækerkerner
      • 5 slags tomat salat bestående af bagte tomater, blomme tomater, cherry tomater, med oliven og basilikum.

      *Sauce

      Vælg slags sauce du ønsker til din buffet.

      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK

      Dessert

      Desserten er chokolade brownie med Bornholmsk vaniljeis og pistage is fra SVANEKE, friske sommer bær.

  • Ugens Takeaway

    Vi har gang i gryderne og laver lækker take away som er lige klar til at tage med dig hjem.
    Se nedenfor hvad du kan få i løbet af ugen. 

    • Tirsdag den 24/11 2020

      • 70 DKK

      Onsdag den 25/11 2020

      • 70 DKK

      Torsdag den 26/11 2020

      • 75 DKK

      Lørdag den 28/11 2020

      • 175 DKK

      Alle dage

      • 70 DKK

      Alt take away skal gerne bestilles dagen i forvejen, ellers ring og forhør dig hvad vi har tilbage.

      Afhentning af take away retterne kan ske i butikken tirsdag til fredag fra kl. 14.00 til 18.00  – lørdag 12.00 - 14:00