• Buffet nr. 4

    (Min. 20 kuverter)
    Laks, spegeskinke, kalkunbryst, tykstegsfilet, pastasalat, kartofler, tomatsalat, grøn salat, brød, ost, chokoladeskål.

    225,00 DKK
    • Forret

      Kød

      Kødretterne er kolde, skåret i skiver og anrettet på fade - lige klar til servering.

      Kartofler og pasta

      • DKK
      • DKK

      Grønt

      Brød

      Dessert

  • Buffet nr. 6

    (Min. 20 kuverter)
    Tun, kyllingebryst, porchetta, kalveculotte, U.S. tykstegsfilet, kartoffelsalat, kartofler med grønt, kartoffelbåde, brød, salat med friske sommerbær, tomatsalat, chokoladekage og frisk frugt.

    295,00 DKK
    • Forret

      *Kød

      Vælg hvilke 2 af de 3 kødretter, du ønsker

      Kødretterne er varme og skal udskæres inden servering. De leveres i termokasse med fade til tilberedning ved siden af.

      Sovs

      Kartofler

      Grønt

      Brød

      Dessert

  • Gourmetmenu (fastlagt)

    (Min. 20 kuverter)
    Rejecocktail, laksesalat, kæmpereje, kammusling, brød, smør, U.S.A. Greater Omaha N.Y. strip, dampet grønt, kartoffellasagne, frugttærte, frisk frugt og vaniljeis.

    295,00 DKK
    • Jørns 3 retters gourmetmenu

      Tapasinspireret forret i dekorative sylteglas

      *Rejecocktail med frisk lolarosa salat, rejer, asparges, dild, tomat og rød cremet dressing.
      *Laksesalat med dampet og varmrøget laks, dild, rucola, capers og græsk yoghurt.
      *Kæmpereje stegt i sød chilisovs og dryppet med chilicreme.
      *Kammusling med jomfruhummerglace.
      *Koldhævet brød og smør.


      Hovedret

      *U.S.A. Greater Omaha N.Y. strip.
      *Buket af dampet grønt. Asparges, broccoli, forårsløg, mini majs og gulerod.
      *Kartoffellasagne med friske krydderurter.
      *Vælg mellem bearnaise, rødvins- eller rosmaringlace.


      Dessertsymfoni i glas

      *Hjemmelavet frugttærte (anrettes på låget).
      *Frisk frugt.
      *Hansen vaniljeis.

      Hvilken sovs ønsker I til menuen?

      • DKK
      • DKK
      • DKK
  • Gourmetmenu nr. 2

    (Min. 10 kuverter)
    3 retter. Vælg selv forret og kød.

    265,00 DKK
    • *Forret. Vælg 4 af nedenstående muligheder:

      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK
      Der følger koldhævet stenbagt brød og smør med til forretten.
      Forretterne anrettes dekorativ i glas med låg, hvor der både er en ret i glas og en ret på låg.

      Hovedret. Vælg hvilken slags kød du ønsker:

      • DKK
      • DKK

      Tilbehør

      Pommes Anna med klaret smør og friske krydderurter.
      Buket af forårsløg, broccoli, mini gulerod, mini majs og grøn asparges.

      Sovs. Vælg din favorit:

      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK

      Dessert

      Panna Cotta med hindbærcoulis og friske bær.
      Vaniljeis med macarons.

      Også desserten anrettes dekorativt i glas med låg, med en ret i glas og en ret på låg.

  • Konfirmationsbuffet 2020

    Vi har sammensat en lækker buffet som er perfekt til forårets dejlige konfirmationsfester. Du kan selv vælge hvilke 2 slags kød du ønsker til jeres buffet.

    290,00 DKK
    • Forretter

      • Grillet kalve capaccio på bund af rucola toppet med oliven, semi dried tomater, hertil grana padono.
      • Hel side Fanølaks med persille pesto drysset med parmesan flager, hertil urtecreme. Laksen serveres varm.
      • Hjemmebagt groft brød og rørt krydderurt smør.

      *Hovedretter

      Vælg 2 slags kød til din buffet.

      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • Hertil små smørstegte raspede kartofler vendt med knuste krydderurter.
      • Langtidsbagte balsamico glaseret rødløg med råstegte kartofler med rosmarin
      • Glaseret mini gulerødder vendt i honning og sesam, drysset med persille.
      • Vandmelon salat med babyspinat feta drys og grækerkerner
      • 5 slags tomat salat bestående af bagte tomater, blomme tomater, cherry tomater, med oliven og basilikum.

      Dessert

      Desserten er chokolade brownie med Bornholmsk vaniljeis og pistage is fra SVANEKE, friske sommer bær.