• Buffet nr. 4

    (Min. 20 kuverter)
    Laks, spegeskinke, kalkunbryst, tykstegsfilet, pastasalat, kartofler, tomatsalat, grøn salat, brød, ost, chokoladeskål.

    235,00 DKK
    • Forret

      Kød

      Kødretterne er kolde, skåret i skiver og anrettet på fade - lige klar til servering.

      Kartofler og pasta

      • DKK
      • DKK

      Grønt

      Brød

      Dessert

  • Buffet nr. 6

    (Min. 20 kuverter)
    Tun, kyllingebryst, porchetta, kalveculotte, U.S. tykstegsfilet, kartoffelsalat, kartofler med grønt, kartoffelbåde, brød, salat med friske sommerbær, tomatsalat, chokoladekage og frisk frugt.

    320,00 DKK
    • Forret

      *Kød

      Vælg hvilke 2 af de 3 kødretter, du ønsker

      Kødretterne er varme og skal udskæres inden servering. De leveres i termokasse med fade til tilberedning ved siden af.

      Sovs

      Kartofler

      Grønt

      Brød

      Dessert

  • Gourmetmenu nr. 2

    (Min. 10 kuverter)
    3 retter. Vælg selv forret og kød.

    275,00 DKK
    • *Forret. Vælg 4 af nedenstående muligheder:

      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK
      Der følger koldhævet stenbagt brød og smør med til forretten.
      Forretterne anrettes dekorativ i glas med låg, hvor der både er en ret i glas og en ret på låg.

      Hovedret. Vælg hvilken slags kød du ønsker:

      • DKK
      • DKK

      Sovs. Vælg din favorit:

      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK

      Dessert

      • DKK
  • Konfirmationsbuffet 2020

    Vi har sammensat en lækker buffet som er perfekt til forårets dejlige konfirmationsfester. Du kan selv vælge hvilke 2 slags kød du ønsker til jeres buffet.

    290,00 DKK
    • Forretter

      • Grillet kalve capaccio på bund af rucola toppet med oliven, semi dried tomater, hertil grana padono.
      • Hel side Fanølaks med persille pesto drysset med parmesan flager, hertil urtecreme. Laksen serveres varm.
      • Hjemmebagt groft brød og rørt krydderurt smør.

      *Hovedretter

      Vælg 2 slags kød til din buffet.

      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • Hertil små smørstegte raspede kartofler vendt med knuste krydderurter.
      • Langtidsbagte balsamico glaseret rødløg med råstegte kartofler med rosmarin
      • Glaseret mini gulerødder vendt i honning og sesam, drysset med persille.
      • Vandmelon salat med babyspinat feta drys og grækerkerner
      • 5 slags tomat salat bestående af bagte tomater, blomme tomater, cherry tomater, med oliven og basilikum.

      *Sauce

      Vælg slags sauce du ønsker til din buffet.

      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK

      Dessert

      Desserten er chokolade brownie med Bornholmsk vaniljeis og pistage is fra SVANEKE, friske sommer bær.