• Julebuffet

     (Minimum 10 kuverter.) 

    Forret 

    (Forretten portionsanrettes i glas.) 

    • Gravad torskefilet med æble-fennikel crudités. 
    • Grønlandske rejer vendt i en salsa af mango, agurk, soltørret tomat og rød chili–æblecider. 

    Hovedret 

    • Svinekæber braiserede i specialøl og vinterurter. 
    • Porchetta fyldt med urter. 
    • Stegte andebryster. 

    Tilbehør 

    • Grønkålssalat med tørrede abrikoser, orangetørrede tranebær og æblechips. 
    • Nøddestegt blomkåls buketter med mandler, hasselnødder, cashew nødder pyntet med skovsyre.
    • Rødkålssalat med appelsinfilet og valnødder og vendt i tyttebær. 
    • Stegte kartofler med saltmandler. 
    • Kraftig glace. 

    Dessert 

    • Portionsanrettet risalmande med varm kirsebærsovs. 
    295,00 DKK
  • Julefrokost nr. 1

    En af vores mest populære julefrokoster

    Minimum 10 kuverter

    • 2 slags sild. Vælg mellem dild-, karry-, krydder- og marinerede.
    • Citronlaks med dressing.
    • Roastbeef med løg, remoulade og høvlet peberrod.
    • Hjemmelavet kalvesylte med rødbeder og sennep.
    • Lun rødspættefilet med citron og remoulade.
    • Lun hjemmelavet leverpostej med champignon og bacon.
    • Glaseret svensk juleskinke med sennep.
    • Lun andesteg med rødkål og svesker.
    • Osteanretning med frugt og druer.
    235,00 DKK
      • 30 DKK
      • 50 DKK
  • Julefrokost nr. 2

    En af vores mest populære julefrokoster.

    (Minimum 10 kuverter.) 

    • 2 slags sild. Vælg mellem dild-, karry-, krydder- og marinerede. 
    • Røget laks med røræg.
    • Roastbeef med ristede løg, remoulade og høvlet peberrod. 
    • Hjemmelavet hønsesalat med ristet bacon. 
    • Lun rødspættefilet med citron og remoulade. 
    • Lun ribbensteg svesker og rødkål. 
    • Lun mørbradbøf med champignon og bløde løg. 
    • Lun andesteg med hjemmelavet rødkål og svesker. 
    • Osteanretning med frugt og druer. 
    285,00 DKK
      • 30 DKK
      • 50 DKK
  • Julefrokost nr. 3

    Vores mest populære julefrokost.

    (Minimum 10 kuverter.) 

    • 2 slags sild. Vælg mellem dild-, karry-, krydder-, marinerede og stegte. 
    • Gravad laks med sennepsdressing. 
    • Hjemmelavet sylte med rødbeder og sennep. 
    • Frikadeller med rødkål. 
    • Æbleflæsk med bacon, timian, æble og løg. 
    • Lun hjemmelavet leverpostej med champignon og bacon. 
    • Lun ribbensteg med svesker og rødkål. 
    • Lun julemedister med rødkål. 
    • Glaseret juleskinke med flødestuvet spinat og brunede kartofler. 
    • Stegt andesteg med svesker og rødkål. 
    • 3 slags ost med druer. 
    275,00 DKK
      • 30 DKK
      • 50 DKK
  • Julefrokost nr. 4

    (Minimum 10 kuverter.)

    • 2 slags sild. Vælg mellem dild-, karry-, krydder- og marinerede.
    • Stegte sild i lage.
    • Røget laks med purløgscreme.
    • Gravad laks med sennepsdressing.
    • Hjemmelavet sylte med rødbeder og sennep.
    • Lun rødspættefilet med citron og remoulade.
    • Lun hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon.
    • Blodpølse med æblemos og kanel.
    • Æbleflæsk med bacon, timian, æble og løg.
    • Lun ribbensteg med svesker og rødkål.
    • Glaseret juleskinke med flødestuvet spinat.
    • Lun andesteg med æbler og svesker.
    • Osteanretning.
    295,00 DKK
      • 30 DKK
      • 50 DKK
  • Julefrokost nr. 5

    (Minimum 10 kuverter.) 

    • Kryddersild eller marinerede sild med løg. 
    • Citronmarineret laks med dressing. 
    • Hjemmelavet rullepølse med løg og sky. 
    • Små frikadeller med surt. 
    • Lun hjemmelavet leverpostej med svampe og bacon. 
    • Lun ribbensteg med svesker og rødkål. 
    • Glaseret juleskinke med sennep. 
    • Osteanretning. 
    175,00 DKK
      • 30 DKK
      • 50 DKK