• Julefrokost nr. 1

    En af vores mest populære julefrokoster

    Minimum 10 kuverter

    • 2 slags sild. Vælg mellem dild-, karry-, krydder- og marinerede.
    • Citronlaks med dressing.
    • Roastbeef med løg, remoulade og høvlet peberrod.
    • Hjemmelavet kalvesylte med rødbeder og sennep.
    • Lun rødspættefilet med citron og remoulade.
    • Lun hjemmelavet leverpostej med champignon og bacon.
    • Glaseret svensk juleskinke med sennep.
    • Lun andesteg med rødkål og svesker.
    • Osteanretning med frugt og druer.
    235,00 DKK
      • 30 DKK
      • 50 DKK
  • Julefrokost nr. 2

    En af vores mest populære julefrokoster.

    (Minimum 10 kuverter.) 

    • 2 slags sild. Vælg mellem dild-, karry-, krydder- og marinerede. 
    • Røget laks med røræg.
    • Roastbeef med ristede løg, remoulade og høvlet peberrod. 
    • Hjemmelavet hønsesalat med ristet bacon. 
    • Lun rødspættefilet med citron og remoulade. 
    • Lun ribbensteg svesker og rødkål. 
    • Lun mørbradbøf med champignon og bløde løg. 
    • Lun andesteg med hjemmelavet rødkål og svesker. 
    • Osteanretning med frugt og druer. 
    285,00 DKK
      • 30 DKK
      • 50 DKK
  • Julefrokost nr. 3

    Vores mest populære julefrokost.

    (Minimum 10 kuverter.) 

    • 2 slags sild. Vælg mellem dild-, karry-, krydder-, marinerede og stegte. 
    • Gravad laks med sennepsdressing. 
    • Hjemmelavet sylte med rødbeder og sennep. 
    • Frikadeller med rødkål. 
    • Æbleflæsk med bacon, timian, æble og løg. 
    • Lun hjemmelavet leverpostej med champignon og bacon. 
    • Lun ribbensteg med svesker og rødkål. 
    • Lun julemedister med rødkål. 
    • Glaseret juleskinke med flødestuvet spinat og brunede kartofler. 
    • Stegt andesteg med svesker og rødkål. 
    • 3 slags ost med druer. 
    275,00 DKK
      • 30 DKK
      • 50 DKK
  • Julefrokost nr. 4

    (Minimum 10 kuverter.)

    • 2 slags sild. Vælg mellem dild-, karry-, krydder- og marinerede.
    • Stegte sild i lage.
    • Røget laks med purløgscreme.
    • Gravad laks med sennepsdressing.
    • Hjemmelavet sylte med rødbeder og sennep.
    • Lun rødspættefilet med citron og remoulade.
    • Lun hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon.
    • Blodpølse med æblemos og kanel.
    • Æbleflæsk med bacon, timian, æble og løg.
    • Lun ribbensteg med svesker og rødkål.
    • Glaseret juleskinke med flødestuvet spinat.
    • Lun andesteg med æbler og svesker.
    • Osteanretning.
    295,00 DKK
      • 30 DKK
      • 50 DKK
  • Julefrokost nr. 5

    (Minimum 10 kuverter.) 

    • Kryddersild eller marinerede sild med løg. 
    • Citronmarineret laks med dressing. 
    • Hjemmelavet rullepølse med løg og sky. 
    • Små frikadeller med surt. 
    • Lun hjemmelavet leverpostej med svampe og bacon. 
    • Lun ribbensteg med svesker og rødkål. 
    • Glaseret juleskinke med sennep. 
    • Osteanretning. 
    175,00 DKK
      • 30 DKK
      • 50 DKK
  • Julemenu

    JØRN’S JULEMENU
    Mandag den 24. december.

    Stegt and, flæskesteg og risalamande

    * Stegt landand med æbler og svesker samt flæskesteg, serveret med hjemmelavet rødkål, ½ æble med ribsgelé, hvide og brune kartofler samt lækker andesauce.
    *Risalamande med kirsebærsovs.

    OBS. Kan afhentes i forretningen den 24. december kl. 12. (Husk ordrenummer 🙂 )

    175,00 DKK
  • Julens mad

    Allerede i oktober bestiller vi det fjerkræ, vi forventer at sælge til jul.
    Vil du sikre dig en juleaften med smagfuldt fjerkræ opdrættet i den frie natur, er det en god ide at bestille i god tid og gerne via denne side.

    Vi har skrevet, hvor mange personer du kan forvente, kan spise af en given størrelse fjerkræ eller steg.
    Som udgangspunkt beregner vi 800-900 g pr. kuvert.
    Husk samtidig at bestille fond, sovs, rødkål og evt. ekstra risalamande til juledagene.

    Er du i tvivl om mængden, har spørgsmål eller ønsker i øvrigt, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til at ringe eller tilføje en kommentar til din bestilling.
    Alt kød vejes og afregnes til den angivne kg pris, når det afhentes i forretningen.

    AFHENTNING: Afhenter du den 21/12, vil vi forvente, at der stort set ikke er kø.
    Den 22/12 forvente vi, at der er kø, og den 23/12 forventer vi både kø og kaos. 🙂
    Afhentning af stegte ænder den 24/12 kl. 10 – 12.

    • And, andesovs, andefond og rødkål


      En lille juleand vejer 3,2 - 3,5 kg og er beregnet til 4 personer.
      Pris pr. kg: 169 kr. Den endelig pris afregnes ved afvejning i forretningen.
      (Kan afhentes den 21/12, 22/12 eller 23/12.)

      • 575 DKK

      En stor juleand vejer 3,5 - 4 kg og er beregnet til 5 personer.
      Pris pr. kg: 169 kr. Den endelig pris afregnes ved afvejning i forretningen.
      (Kan afhentes den 21/12, 22/12 eller 23/12.)

      • 642 DKK

      Sovs: Beregn 1 liter til 5 personer. (Sovse er afmålt i bøtter med 1 l.)
      Rødkål: Beregn 500 g til 5 personer. (Rødkål er i 500 g bøtter.)

      • 135 DKK
      • 135 DKK
      • 49 DKK

      Færdigsteg og parteret and


      Anden leveres færdigstegt, og parteret i 4 dele (lår og byststykker). Du får desuden skrog og fedt med.

      • 575 DKK
      • 49 DKK

      Gås, kalkun, kalkunfond, kalkunsovs og rødkål


      Vores julegås vejer 4-7 kg og er beregnet til 4-8 personer.
      Pris pr. kg: 189 kr. Den endelig pris afregnes ved afvejning i forretningen.
      (Kan afhentes den 21/12, 22/12 eller 23/12.)

      • 945 DKK

      Vores kalkuner vejer 4-10 kg og er beregnet til 4-15 personer.
      Pris pr. kg: 135 kr. Vælg det ca. kg du ønsker. Minimum er her sat til 4 kg. 

      Kalkunernes vægt kan svinge med optil 1 kg, men vi tilstræber at ramme så tæt på den bestilte vægt som muligt. Den endelig pris afregnes ved afvejning i forretningen.

      • 135 DKK

      Kalkunernes vægt kan svinge med optil 1 kg, men vi tilstræber at ramme så tæt på den bestilte vægt som muligt.

      Den endelig pris afregnes ved afvejning i forretningen.

      Farsen er skinkekød, kalkunkød, valnødder, mandariner, portvin, fløde, salt og peber.

      • 485 DKK
      • 595 DKK

      Sovs: Beregn 1 liter til 5 personer. (Sovsen er afmålt i bøtter med 1 l.)
      Rødkål: Beregn 500 g til 5 personer. (Rødkål er i 500 g bøtter.)

      • 135 DKK
      • 135 DKK
      • 49 DKK

      Kamsteg, ribbensteg, fond, sovs og rødkål


      For både kamsteg og ribbensteg er et stykke på ca. 10 cm (ca. 500 g) beregnet til 2-3 personer.
      Bestil det antal stykker, du har brug for. Endelig afregning efter vægt i forretningen. Pris pr. kg er 135 kr.

      Sovs: Beregn 1 liter til 5 personer. (Sovse er afmålt i bøtter med 1 l. Pris pr. liter 98 kr)

      • 139 DKK
      • 95 DKK
      • 95 DKK
      • 120 DKK
      • 95 DKK
      • 85 DKK
      • 135 DKK
      • 49 DKK

      Risalamande


      • 45 DKK