• Julefrokost nr. 1

    Klassisk julefrokost med alt det gode du kender på julebordet.

    245,00 DKK
    • Julefrokost 1

      En af vores mest populære julefrokoster

      • 2 slags sild. Vælg mellem dild-, karry-, krydder- og marinerede.
      • Citronlaks med dressing.
      • Roastbeef med løg, remoulade og høvlet peberrod.
      • Hjemmelavet kalvesylte med rødbeder og sennep.
      • Lun rødspættefilet med citron og remoulade.
      • Lun hjemmelavet leverpostej med champignon og bacon.
      • Glaseret svensk juleskinke med sennep.
      • Lun andesteg med rødkål og svesker.
      • Osteanretning med frugt og druer.

      Minimum 10 kuverter

      • 35 DKK
      • 50 DKK
  • Julefrokost nr. 2

    Populær julefrokost med en række lækre lune retter og andre gode sager.

    310,00 DKK
    • Julefrokost 2

      En af vores mest populære julefrokoster.

      • 2 slags sild. Vælg mellem dild-, karry-, krydder- og marinerede.
      • Røget laks med røræg.
      • Roastbeef med ristede løg, remoulade og høvlet peberrod.
      • Hjemmelavet hønsesalat med ristet bacon.
      • Lun rødspættefilet med citron og remoulade.
      • Lun ribbensteg svesker og rødkål.
      • Lun mørbradbøf med champignon og bløde løg.
      • Lun andesteg med hjemmelavet rødkål og svesker.
      • Osteanretning med frugt og druer.

      Minimum 10 kuverter.

      Eventuelt supplement

      • 35 DKK
      • 50 DKK
  • Julefrokost nr. 3

    En af vores mest populære julefrokoster med perlerække af lækre juleretter.

    325,00 DKK
    • Julefrokost 3

      • 2 slags sild. Vælg mellem dild-, karry-, krydder-, marinerede og stegte.
      • Gravad laks med sennepsdressing.
      • Hjemmelavet sylte med rødbeder og sennep.
      • Frikadeller med rødkål.
      • Æbleflæsk med bacon, timian, æble og løg.
      • Lun hjemmelavet leverpostej med champignon og bacon.
      • Lun ribbensteg med svesker og rødkål.
      • Lun julemedister med rødkål.
      • Glaseret juleskinke med flødestuvet spinat og brunede kartofler.
      • Stegt andesteg med svesker og rødkål.
      • 3 slags ost med druer.

      Min. 10 kuverter

      Eventuelt supplement

      • 35 DKK
      • 50 DKK
  • Julefrokost nr. 4

    Den helt store julefrokost med alt hvad hjertet kan begære af lækre juleretter.

    340,00 DKK
    • Julefrokost 4

      • 2 slags sild. Vælg mellem dild-, karry-, krydder- og marinerede.
      • Stegte sild i lage.
      • Røget laks med purløgscreme.
      • Gravad laks med sennepsdressing.
      • Hjemmelavet sylte med rødbeder og sennep.
      • Lun rødspættefilet med citron og remoulade.
      • Lun hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon.
      • Blodpølse med æblemos og kanel.
      • Æbleflæsk med bacon, timian, æble og løg.
      • Lun ribbensteg med svesker og rødkål.
      • Glaseret juleskinke med flødestuvet spinat.
      • Lun andesteg med æbler og svesker.
      • Osteanretning.

      Minimum 10 kuverter.

      Eventuelt supplement

      • 30 DKK
      • 50 DKK
  • Julens mad

    Vil du sikre dig en juleaften med smagfuldt fjerkræ opdrættet i den frie natur?

    Vi har skrevet, hvor mange personer du kan forvente, kan spise af en given størrelse fjerkræ eller steg.
    Som udgangspunkt beregner vi 800-900 g pr. kuvert.
    Husk samtidig at bestille fond, sovs, rødkål og evt. ekstra risalamande til juledagene.

    Er du i tvivl om mængden, har spørgsmål eller ønsker i øvrigt, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til at ringe eller tilføje en kommentar til din bestilling.
    Alt kød vejes og afregnes til den angivne kg pris, når det afhentes i forretningen.

    AFHENTNING: Afhenter du den 21/12, vil vi forvente, at der stort set ikke er kø.
    Den 22/12 forvente vi, at der er kø, og den 23/12 forventer vi både kø og kaos. 🙂
    Afhentning af stegte ænder den 24/12 kl. 12 og julemenu den 24/12 kl. 12-13.

    • Færdigsteg og parteret and


      Anden leveres færdigstegt, og parteret i 4 dele (lår og byststykker) samt æbler, svesker og 1 liter andesovs. Du får desuden skrog og fedt med.

      • 625 DKK
      • 55 DKK

      Afhentning af stegt juleand skal ske 24/12 kl 12

      And, andesovs, andefond og rødkål


      En lille juleand vejer 3,2 - 3,5 kg og er beregnet til 4 personer.
      Pris pr. kg: 169 kr. Den endelig pris afregnes ved afvejning i forretningen.
      (Kan afhentes den 21/12, 22/12 eller 23/12.)

      • 575 DKK

      En stor juleand vejer 3,5 - 4 kg og er beregnet til 5 personer.
      Pris pr. kg: 169 kr. Den endelig pris afregnes ved afvejning i forretningen.
      (Kan afhentes den 21/12, 22/12 eller 23/12.)

      • 642 DKK

      Sovs: Beregn 1 liter til 5 personer. (Sovse er afmålt i bøtter med 1 l.)
      Rødkål: Beregn 500 g til 5 personer. (Rødkål er i 500 g bøtter.)

      • 135 DKK
      • 145 DKK
      • 55 DKK

      Gås, kalkun, kalkunfond, kalkunsovs og rødkål


      Vores julegås vejer 4-7 kg og er beregnet til 4-8 personer.
      Pris pr. kg: 189 kr. Den endelig pris afregnes ved afvejning i forretningen.
      (Kan afhentes den 21/12, 22/12 eller 23/12.)

      • 945 DKK

      Vores kalkuner vejer 4-10 kg og er beregnet til 4-15 personer.
      Pris pr. kg: 165 kr. Vælg det ca. kg du ønsker. Minimum er her sat til 4 kg. 

      Kalkunernes vægt kan svinge med optil 1 kg, men vi tilstræber at ramme så tæt på den bestilte vægt som muligt. Den endelig pris afregnes ved afvejning i forretningen.

      • 165 DKK

      Kalkunernes vægt kan svinge med optil 1 kg, men vi tilstræber at ramme så tæt på den bestilte vægt som muligt.

      Den endelig pris afregnes ved afvejning i forretningen.

      Farsen er valnødder appelsin, proven- ce krydderi, portvin, fløde, løg og svampe.

      Vægten er uden ben, med fars.

      • 795 DKK
      • 954 DKK
      • 1113 DKK
      • 1272 DKK
      • 1431 DKK
      • 1590 DKK

      Sovs: Beregn 1 liter til 5 personer. (Sovsen er afmålt i bøtter med 1 l.)
      Rødkål: Beregn 500 g til 5 personer. (Rødkål er i 500 g bøtter.)

      • 135 DKK
      • 145 DKK
      • 55 DKK

      Kamsteg, ribbensteg, fond, sovs og rødkål


      For både kamsteg og ribbensteg er et stykke på ca. 10 cm (ca. 500 g) beregnet til 2-3 personer.
      Bestil det antal stykker, du har brug for. Endelig afregning efter vægt i forretningen.

      Sovs: Beregn 1 liter til 5 personer. (Sovse er afmålt i bøtter med 1 l.)

      • 160 DKK
      • 110 DKK
      • 110 DKK
      • 135 DKK
      • 98 DKK
      • 85 DKK
      • 145 DKK
      • 55 DKK

      Jørn's julemenu


      Jørn's julemenu består i år af:

      Stegt landand med æbler og svesker samt flæskesteg, serveret med hjemmelavet rødkål, 1/2 æble med ribsgelé, hvide og brune kartofler samt lækker andesauce.

      Risalamande med kirsebærsovs.

      Kan afhentes i forretningen den 24. december mellem kl. 12-13.

      • 245 DKK
  • Slagter Lindharts 6-retters nytårsmenu

    UDSOLGT

    Nytårsmenuen afhentes i forretningen fredag den 31/12, kl.: 12-14.

    • Forret

      • Rimmet torsk i porreaske, serveret med rygeostcreme, persilleolie og rødbedespirer.
      • Cremet hummerbisque med hummerkød, økologisk syltet knoldselleri.
      • Hjemmelavet koldrøget færøsk laks, serveret med blom- kålscreme med brunet smør og kørvel.
      • Røget hjortefilet med trøffelcreme og fuglegræs. Hertil hjemmebagt surdejsbrød.

      Hovedret

      Tournedos af oksemørbrad, serveret med langtidsbagt rødløgspuré, rødder glaseret i honning, balsamico og citrontimian, pommes duchess med semidried tomater og krydderurter og en kraftig rødvinsglace.

      Vegetarisk hovedret

      Kastanjetimbale med bønner og aubergine. Rødder glaseret i honning, balsamico og citrontimian, pommes duchess med semidried tomater og krydderurter. Hertil serveres sellericreme med svampe og smør.

      Pescetarisk hovedret

      Bagt torsk med urtecrust, serveret med rødder glaseret i honning, balsamico og citrontimian, pommes duchess med semidried tomater og krydderurter. Hertil serveres sauce blanquette.

      Dessert

      Blød chokoladekage med saltet karamel fud- ge, bagt på 70% Callebaut chokolade. Hertil serveres råsyltede bær og Creme Chantilly.

      Børnemenuen

      Forret

      Klassisk rejecocktail af Grønlandske rejer, serveret med rød dressing, flutes og smør.

      Hovedret

      Bøf af oksemørbrad, serveret med bearnaise, store pommesfrittes, grillede cherrytomater og små gulerødder med top.

      Dessert

      Hjemmelavet chokoladekage med frisk frugt og vaniljecreme.


      • 561 DKK
      • 561 DKK
      • 561 DKK
      • 187 DKK

      Nytårsmenuen afhentes i forretningen fredag den 31/12, kl.: 12-14.

      Vores nytårsmenu kan afbestilles frem t.o.m. den 28/12. Herefter betales 50% af ordren. Afbestilling den 31/12 faktureres fuld pris.