Buffet

buffet

Vi har mange forskellige buffeter, velegnet til alle former for firmaarrangementer og festlige lejligheder, hvor I er mange, der skal spise med.

Har vi ikke skrevet noget ved den enkelte ret, leveres alt som udgangspunkt udskåret, færdiganrettet og pyntet på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet. Kartofler og tilbehør varmes i 20-25 min. ved 180 °C.

Image
  • Buffet nr. 1
    Buffet nr. 1
    Kold anretning Laks, oksefilet, kalkunbryst tyndstegsfilet, kartofler, pastasalat, grøn salat, grøntsagstærte, brød, ost, jordbærtærte.
    kr. 305,00
  • Buffet nr. 2
    Buffet nr. 2
    Kold anretning Ørred, dyrekølle, filet, skinke eller lammekølle, pastasalat, tomatkartofler, grøn salat, grøntsagstærte, brød, ost, jordbærtærte.
    kr. 315,00
  • Buffet nr. 3
    Buffet nr. 3
    Kold anretning Laksepaté, vol-au-vent, tykstegsfilet, kam eller lammekølle, kartofler, vildrissalat, broccolitimbale, tomatsalat, brød, ost og rabarbertærte.
    kr. 310,00
  • Buffet nr. 4
    Buffet nr. 4
    Laks, spegeskinke, kalkunbryst, tykstegsfilet, pastasalat, kartofler, tomatsalat, grøn salat, brød, ost, chokoladeskål.
    kr. 295,00
  • Buffet nr. 5
    Buffet nr. 5
    Laks, kalveculotte, U.S. tykstegsfilet, pastasalat, sommerkartofler, kartoffelbåde, salat, brød, brownie.
    kr. 360,00
  • Buffet nr. 6
    Buffet nr. 6
    Forret Grillet tun med citron, sesam, edamamebønner, babyspinat og wasabi-tikki dressing. Stegt kyllingebryst vendt i savoykål. Med parmaskinke og dijoncreme. Kød Porchetta med friske krydderurter og soltørrede tomater. Kalveculotte med rosmarin. Helstegt U.S. tykstegsfilet. Sovs Rosmarin glace Kartofler Kartoffelsalat. Små nye kartofler med forårsløg, radiser og purløg – vendt i sennepsdressing.Kartoffelbåde med frisk rosmarin og hele hvidløg (varme). Tilbehør Salat med friske sommerbær (jordbær, hindbær, melon, brombær, blåbær) med hindbærdressing. Tomatsalat med 5 slags grillede og langtidsbagte tomater. Med mozzarellakugler, basilikum og balsamicodressing. Hjemmebagt brød og smør. Dessert Brownie med vaniljecreme og frisk frugt.
    kr. 380,00
  • Receptionsbuffet
    Receptionsbuffet
    Sammensæt som du vil. Velegnet til bl.a. kundearrangementer, jubilæer, barnedåb og bryllupsreception.
    Prisen varierer

GENERELT OM BESTILLING

OM BESTILLING

Vi modtager gerne bestillinger en uge før levering. (Ved højtider helst 14 dage.)

Bestiller du smørrebrød og sandwich her på siden, kan vi tilbyde at have dem klar til i morgen eller senere.

Har du brug for smørrebrød i dag?
Ring på 4448 0200 eller kig forbi. Vi har altid frisksmurt smørrebrød og sandwich i forretningen.

OM LEVERING

Medmindre andet aftales afhentes varerne i forretningen på det ønskede tidspunkt.

Er det på en søn- eller helligdag, er der et tillæg på 500 kr.

FADE, PORCELÆN OG TERMOKASSER

Har du lånt skåle, fade og evt. termokasser, vil vi være glade for at få dem rene tilbage indenfor 2 hverdage – klar til et nyt arrangement.

ÆNDRINGER

Har du ændringer til en bestilling, vi har bekræftet, vil vi gøre alt for at imødekomme dem. Skriv til os på info@slagterlindhardt.dk eller ring på 4448 0200.

Modtager vi ændringerne senest 48 timer inden levering, er det som regel intet problem.

Kok

Kan tilberedes både med og uden kok. Prisen er 1800 kr. for 4 timer her efter timepris.

0