• 4 petit four

    Summerbird
    Æske med 4 varianter. 80 g.

    68,00 DKK
    • INDEHOLDER

      PROVENCE: Mørk chokolade Peru 61%, marcipan og appelsin.
      AMBER: Amber chokolade 36%, vanilje, havsalt, karamel og marcipan.
      GIANDUJA: Mørk chokolade Peru 61%, mandel, marcipan og kakaobønner.
      POLLOCK: Hvid chokolade 36%, karamel og lakrids.

  • 8 petit four

    Summerbird
    Æske med 8 varianter. 160 g.

    132,00 DKK
    • INDEHOLDER

      BLACKCURRANT: Mørk chokolade Peru 61%, solbærganache, karamel og marcipan.
      FLEUR D’ORANGE: Mælkechokolade 49%, orangeblomstvand og praliné.
      VALENCIA: Mørk chokolade Peru 61% og marcipan.
      PRALINÉ: Amber chokolade 36% og praliné.
      PROVENCE: Mørk chokolade Peru 61%, marcipan og appelsin.
      AMBER: Amber chokolade 36%, vanilje, havsalt, karamel og marcipan.
      GIANDUJA: Mørk chokolade Peru 61%, mandel, marcipan og kakaobønner.
      POLLOCK: Hvid chokolade 36%, karamel og lakrids.

  • 96 petit four

    Summerbird
    Æske med 2 kg. 8 varianter.

    1.392,00 DKK
    • INDEHOLDER

      BLACKCURRANT: Mørk chokolade Peru 61%, solbærganache, karamel og marcipan.
      FLEUR D’ ORANGE: Mælkechokolade 49%, orangeblomstvand og praliné.
      VALENCIA: Mørk chokolade Peru 61% og marcipan.
      PRALINÉ: Amber chokolade 36% og praliné.
      PROVENCE: Mørk chokolade Peru 61%, marcipan og appelsin.
      AMBER: Amber chokolade 36%, vanilje, havsalt, karamel og marcipan.
      GIANDUJA: Mørk chokolade Peru 61%, mandel, marcipan og kakaobønner.
      POLLOCK: Hvid chokolade 36%, karamel og lakrids.

  • Chokolade

    Summerbird favoritter.
    Miniflødeboller, Almond avenue, Petit Four, Collection, o.m.a.

    • CHOKOLADE

      Når du vælger vores mad ud af huset, har du samtidig mulighed for at bestille chokolade fra Summerbird til kaffen. Slagter Lindhardt er en af Danmarks største forhandlere af Summerbird. Du er velkomment til at bestille fra vores udvalgte favoritter her på siden, eller vente til du står i forretningen, hvor udvalget er større.

      Summerbird classic flødeboller

      Classic mini flødeboller

      Vores klassiske mini flødebolle består ganske enkelt af en marcipanbund lavet på Valencia mandler, herefter toppes den med tæt skum tilsmagt med vanilje og overtrukket med mørk chokolade Peru 61%.

      En lille bid af et svundet dansk stykke håndværk, blot i nye klæder.

      • 64 DKK
      6 mini liquorice flødeboller

      Liquorice mini flødeboller

      Mini liquorice består af en marcipanbund tilsmagt med lakridssirup og granuleret rå lakrids, toppet med en tæt skum tilsmagt med vanilje og lakridspulver. Derefter er den overtrukket med white 36%. Afslutningsvis er den drysset med granuleret rå lakrids.

      • 64 DKK

      6 mini Valentines flødebollerMini Valentine flødeboller

      Bunden består af kokosmarcipan, toppet med en tæt skum tilsmagt med passion og vanilje. Derefter er den overtrukket med amber 36%, som vandt guld ved European Chocolate Awards 2015. Afslutningsvis er den drysset med høvlet kokos.

      • 64 DKK

      Sølvæg

      Sølvæg - Classic

      Med liquorice, amber og mint vagtelæg.
      Vi har i påsken 2017 valgt at hylde og fejre vores historie og 30-års fødselsdag. Derfor er der sirligt indgraveret smukke sommerfugle i dette års udgave af sølvægget, som fås i tre varianter.

      Mål: 14x8,5x8,5 cm

      • 268 DKK

      Almond avenue

      Almond avenue Coffee lovers -  Strawberry - Madagascar - Mint - Liquorice - Nougat - Blackcurrant - Lemon - Raspberry red.
      • 134 DKK

      Dragerede mandler

      Almond raspberry Almond mint Almond madagasvar Almond liquorice

      • 50 DKK
      • 50 DKK
      • 50 DKK
      • 50 DKK
      2 hearts

      Hearts

      To klassiske hjerter af marcipan på spanske mandler, overtrukket med et tykt lag mørk chokolade Peru 61% og drysset med hindbær.
      Hearts har siden sin lancering været en eftertragtet gave til specielle højtider såsom jul, Valentines dag og andre mærkedage.
      • 58 DKK

      Amber sommerfugl

      Amber sommerfugl

      Karamelliseret økologisk hvid chokolade og ganache med vanilje.
      I år fylder Summerbird Organic 30 år! For at symbolisere dette, har vi udviklet en ny sommerfugl. Nemlig denne Amber. Den består af karamelliseret hvid chokolade 36% og vaniljeganache.

      • 118 DKK

      9fyldte

      Collection - 9

      • FLEUR D'ORANGE: Hvid chokolade 36%, praliné og orange.
      • VALENCIA: Mørk chokolade 61% og marcipan.
      • PRALINÉ: Hvid chokolade 36%, praliné og marcipan.
      • PIEMONTE: Mørk chokolade 61%, marcipan og hasselnød.
      • PROVENCE: Mørk chokolade 61%, appelsin og marcipan.
      • LIQUORICE: Amber chokolade 36%, lakrids og karamel.
      • BLACKCURRANT: Mørk chokolade 61% og solbærganache.
      • LÆSØ: Mælkechokolade 49%, karamel og havsalt.
      • MINT: Mørk chokolade 61%, karamel og mint.
      • 100 DKK
      Petit four

      4 petit four

      • PROVENCE: Mørk chokolade Peru 61%, marcipan og appelsin.
      • AMBER: Amber chokolade 36%, vanilje, havsalt, karamel og marcipan.
      • GIANDUJA: Mørk chokolade Peru 61%, mandel, marcipan og kakaobønner.
      • POLLOCK: Hvid chokolade 36%, karamel og lakrids.
      • 68 DKK

      Petit four

      8 (eller 96) petit four

      • BLACKCURRANT: Mørk chokolade Peru 61%, solbærganache, karamel og marcipan.
      • FLEUR D'ORANGE: Mælkechokolade 49%, orangeblomstvand og praliné.
      • VALENCIA: Mørk chokolade Peru 61% og marcipan.
      • PRALINÉ: Amber chokolade 36% og praliné.
      • PROVENCE: Mørk chokolade Peru 61%, marcipan og appelsin.
      • AMBER: Amber chokolade 36%, vanilje, havsalt, karamel og marcipan.
      • GIANDUJA: Mørk chokolade Peru 61%, mandel, marcipan og kakaobønner.
      • POLLOCK: Hvid chokolade 36%, karamel og lakrids.
      • 132 DKK
      • 1392 DKK
  • Mini flødeboller

    Summerbird
    Æske med 6 stk. 100 g.

    64,00 DKK
    • INDEHOLDER

      Mørk chokolade Peru 61%, vaniljeskum og marcipan.

      Summerbirds klassiske mini flødebolle består ganske enkelt af en marcipanbund lavet på Valencia mandler, toppet med tæt skum smagt til med vanilje og overtrukket med mørk chokolade Peru 61%.
      En lille bid af et svundet dansk stykke håndværk, blot i nye klæder.