• Buffet nr. 3

    (Min. 20 kuverter)
    (Kold anretning)
    Laksepaté, vol-au-vent, tykstegsfilet, kam eller lammekølle, kartofler, vildrissalat, broccolitimbale, tomatsalat, brød, ost og rabarbertærte.

    200,00 DKK
    • Forret

      Kød

      Der er 2 slags kød til denne buffet. Tykstegsfilet indgår altid, og du har mulighed for selv at vælge, om du foretrækker svinekam eller lammekølle.
      Kødretterne, bortset fra lammekøllen, er kolde, skåret i skiver og anrettet på fade - lige klar til servering.

      • DKK
      • DKK

      Kartofler og ris

      Grønt

      Brød

      Dessert

  • Buffet nr. 6

    (Min. 20 kuverter)
    Tun, kyllingebryst, porchetta, kalveculotte, U.S. tykstegsfilet, kartoffelsalat, kartofler med grønt, kartoffelbåde, brød, salat med friske sommerbær, tomatsalat, chokoladekage og frisk frugt.

    295,00 DKK
    • Forret

      *Kød

      Vælg hvilke 2 af de 3 kødretter, du ønsker

      Kødretterne er varme og skal udskæres inden servering. De leveres i termokasse med fade til tilberedning ved siden af.

      Sovs

      Kartofler

      Grønt

      Brød

      Dessert

  • Fredagsmenu med tilvalg

    Hver fredag tilbyder vi en veltillavet færdigret baseret på gode råvarer, stor smag og balanceret tilbehør. (OBS. Bestil senest torsdag kl. 16.)
    2 kuverter: 160 kr

    • JØRN's FREDAGSMENU

      Slagtermad - hjemmelavet helt fra bunden

      Udover vores klassiske fredagsmenu for minimum 2 personer til 160 kr, har du nu også mulighed for
      at tilvælge enten en forret eller en dessert til fredagens hovedmenu.

      Det vil som regel skifte mellem en forret og en dessert uge for uge.

      Denne uges fredagsmenu

      Pris pr. kuvert (i denne uge): 150 kr. (Minimum 1 kuvert.)

      • Stegt landand med rødkål, svesker, ½ æble med gelé, sukkerbrunede og hvide kartofler og lækker andesovs.
      • Gammeldags æblekage med solbærsyltetøj.
      • 150 DKK

      Tilvalgsmulighed i denne uge

      Pris pr. kuvert 25 kr. (Minimum 1 enkelt kuvert.)

  • Gourmetmenu nr. 2

    (Min. 10 kuverter)
    3 retter. Vælg selv forret og kød.

    265,00 DKK
    • *Forret. Vælg 4 af nedenstående muligheder:

      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK
      Der følger koldhævet stenbagt brød og smør med til forretten.
      Forretterne anrettes dekorativ i glas med låg, hvor der både er en ret i glas og en ret på låg.

      Hovedret. Vælg hvilken slags kød du ønsker:

      • DKK
      • DKK

      Tilbehør

      Pommes Anna med klaret smør og friske krydderurter.
      Buket af forårsløg, broccoli, mini gulerod, mini majs og grøn asparges.

      Sovs. Vælg din favorit:

      • DKK
      • DKK
      • DKK
      • DKK

      Dessert

      Panna Cotta med hindbærcoulis og friske bær.
      Vaniljeis med macarons.

      Også desserten anrettes dekorativt i glas med låg, med en ret i glas og en ret på låg.

  • Italiensk tapas

    (Min. 4 kuverter)
    Pålæg, ost, pesto, oliven, semidried tomater, italiensk flute og smør.

    110,00 DKK
    • VORES TAPAS INDEHOLDER

      Tapas med italienske specialiteter bestående af 3 slags pålæg og ost, pesto, oliven, semidried tomater og hjemmebagt italiensk flute og smør.

  • Jørns Julebuffet

    (Min. 25 kuverter)
    Graved torskefilet, grønlandske rejer, braiserede svinekæber, porchetta, andebryster, grønkålssalat, rødkålssalat, stegte kartofler, kraftig glace, risalmande.

    285,00 DKK
    • FORRET

      (Forretten portionsanrettes i glas.)

      HOVEDRET

      TILBEHØR

      DESSERT

  • Julefrokost

    (Min. 10 kuverter)
    5 forskellige julefrokoster.

    Fra 170 kr pr. kuvert

    • Julefrokost nr. 1

      • 2 slags sild. (Vælg mellem dild-, karry-, krydder-, eller marinerede sild.)
      • Citronlaks med dressing.
      • Roastbeef med løg, remoulade og høvlet peberrod.
      • Hjemmelavet kalvesylte med rødbeder og sennep.
      • Lun rødspættefilet med citron og remoulade.
      • Lun hjemmelavet leverpostej med champignon og bacon.
      • Glaseret svensk juleskinke med sennep.
      • Lun andesteg med rødkål og svesker.
      • Osteanretning med frugt og druer.
       

      Skriv de 2 slags sild I ønsker til  julefrokost nr. 1.
      (Vælg mellem dild-, karry-, krydder-, eller marinerede sild.)

      Nederst på siden vælges evt. tilbehør og antal kuverter.

      Julefrokost nr. 2

      • 2 slags sild. Vælg mellem dild-, karry-, krydder- og marinerede sild.
      • Røget ål med røræg og purløg.
      • Roastbeef med ristede løg, remoulade og høvlet peberrod.
      • Hjemmelavet hønsesalat med ristet bacon.
      • Lun rødspættefilet med citron og remoulade.
      • Lun ribbensteg med rødkål.
      • Lun mørbradbøf med champignon og bløde løg.
      • Lun andesteg med hjemmelavet rødkål og svesker.
      • Osteanretning med frugt og druer.

       

      Skriv de 2 slags sild I ønsker til  julefrokost nr. 2.
      (Vælg mellem dild-, karry-, krydder-, eller marinerede sild.)

      Nederst på siden vælges evt. tilbehør og antal kuverter.

      Julefrokost nr. 3

      • 2 slags sild. Vælg mellem dild-, karry-, krydder-, marinerede og stegte sild.
      • Gravet laks med sennepsdressing.
      • Hjemmelavet sylte med rødbeder og sennep.
      • Frikadeller med rødkål.
      • Æbleflæsk med bacon, timian, æble og løg.
      • Lun hjemmelavet leverpostej med champignon og bacon.
      • Lun ribbensteg med rødkål.
      • Lun julemedister med rødkål.
      • Glaseret juleskinke med flødestuvet spinat og brunede kartofler.
      • Stegt andesteg med svesker og rødkål.
      • 3 slags ost med druer.

       

      Skriv de 2 slags sild I ønsker til  julefrokost nr. 3.
      (Vælg mellem dild-, karry-, krydder-, marinerede eller stegte sild.)

      Nederst på siden vælges evt. tilbehør og antal kuverter.

      Julefrokost nr. 4

      • 2 slags sild. Vælg mellem dild-, karry-, krydder- og marinerede sild.
      • Stegte sild i lage.
      • Røget laks med purløgscreme.
      • Gravet laks med sennepsdressing.
      • Hjemmelavet sylte med rødbeder og sennep.
      • Lun rødspættefilet med citron og remoulade.
      • Lun hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon.
      • Blodpølse med æblemos og kanel.
      • Æbleflæsk med bacon, timian, æble og løg.
      • Lun ribbensteg med rødkål.
      • Glaseret juleskinke med flødestuvet spinat.
      • Lun andesteg med æbler og svesker.
      • Osteanretning.

       

      Skriv de 2 slags sild I ønsker, udover de stegte sild, til julefrokost nr. 4.
      (Vælg mellem dild-, karry-, krydder- og marinerede sild.)

      Nederst på siden vælges evt. tilbehør og antal kuverter.

      Julefrokost nr. 5

      • Krydder sild eller marinerede sild med løg.
      • Citronmarineret laks med dressing.
      • Hjemmelavet rullepølse med løg og sky.
      • Små frikadeller med surt.
      • Lun hjemmelavet leverpostej med svampe og bacon.
      • Lun ribbensteg med rødkål.
      • Glaseret juleskinke med sennep.
      • Osteanretning.

       

      Skriv hvilken slags sild I ønsker, til julefrokost nr. 5.
      (Vælg mellem krydder- eller marinerede sild.)

      Nederst på siden vælges evt. tilbehør og antal kuverter.

      EVENTUELT SUPPLEMENT TIL DEN VALGTE JULEFROKOST

      • Pr. kuvert:60 DKK
      • Pr. kuvert:30 DKK
      • Pr. kuvert:50 DKK