Privatlivspolitik 2018-06-06T21:10:44+00:00

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik handler om, hvordan vi hos Slagter Lindhardt indsamler og behandler eventuelle personoplysninger i forbindelse med håndtering af opgaver og kundekontakt.

Vi er bevidste om, at de oplysninger du giver til os eller som vi indsamler, skal behandles med respekt for oplysningernes fortrolighed, for dit privatliv og i overensstemmelse med lovgivningen.

Læs også om:

Personoplysninger

Personoplysninger er informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig og vi indsamler og behandler normalt følgende typer af oplysninger:

Et unikt ID (IP adresse) og tekniske oplysninger om den enhed du arbejder på, (PC, tablet eller mobiltelefon), geografisk placering, hvilke sider du klikker på (interesser) og hvor længe du er på de enkelte sider.

Slagter Lindhardt har også en cookiepolitik, der fortæller, hvordan vi behandler cookies på vores hjemmesider. Du kan læse mere her Cookiepolitik.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, vil vi også kunne indsamle/modtage og behandle personlig information eksempelvis i forbindelse med:

  • En forespørgsel til os
  • ”Ring mig op”
  • Et køb
  • Ved tilmelding til elektroniske nyheder og kundeklubarrangementer
  • et arrangement, som du ønsker at deltage i eller
  • andre services.

Her vil vi under normale omstændigheder have brug for kontaktdata, som dit fornavn, efternavn, e-mail, virksomhed, mobilnummer og evt. hvad du arbejder med/stillingsbetegnelse – så vi nøgternt og professionelt, kan imødekomme forespørgsler og tilmeldinger knyttet til det at drive en virksomhed.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, registrere eventuelle køb og betalinger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at modtage nyheder fra os. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores site, services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i et tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de vil blive slettet, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaring. Det er ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v., kan deles med tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til statistik og nogle gange til målrettet annoncering.

Vi benytter også en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi anvender databehandlere, hvor vi har en forventning om, at dine oplysninger er tilstrækkelig beskyttede, ex. economic, facebook, google.

Indsigt og klager
Du har altid mulighed for at få oplyst hvilke personoplysninger, vi har om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at vi behandler oplysninger om dig og hvis de oplysninger vi har registreret, er forkerte, har du selvfølgelig mulighed for at skrive til os for at få dem rettet eller slettet.

Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger.

Spørgsmål

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke oplysninger vi ligger inde med. Alle forespørgsler rettes til:

Slagter Lindhardt
Bymidten 8
3500 Værløse

info@slagterlindhardt.dk
4448 0200 | 4448 0240

CVR-nr.: 21801941

Ansvarlig: Jørn Lindhardt