Øl og vin 2017-12-15T09:01:24+00:00

Til vores mad ud af huset, kan du vælge mellem 2 slags specialøl fra øl-bryggeriet Moritz i Barcelona og 4 Musso vine fra serien fra Casa Rojo, der er en stribe økologiske dagligvine fra det tørre indre Spanien, her 100% på Merlot druen.

(Både øl og vin leveres i kasser med 6 styk. Du er altid velkommen til at refundere uåbnede vinflasker, inden for en uge efter dit arrangement.)

Moritz Øl, Barcelona

Moritz i Barcelona laver øl, der ganske enkelt smager godt. I vores sortiment har vi valgt at have deres ‘Pilsnerøl’ på 5,4% og ‘Our darkest side’ på 7,2%.
Kommer du en dag forbi Barcelona, kan du smage den helt friskbryggede vare i Moritz egen bar/restaurant, som de kalde Fabrica Moritz. Den ligger i Ronda de Sant Antoni, 39 41, 08011 Barcelona.
Du kan læse mere om Moritz øl på deres hjemmeside.

Moritz Pilsner, 5,4% 33 cl.

Pilsnerøl er lys gylden med kraftigt hvidt skum, let sød og en anelse bitter smag. Serveres ved 5-8 grader C.

Moritz Epidor (dark), Export 7,2% 33 cl.

Strong Pale lager. Mørk og gylden med en vis sødme og stor fylde. Det eneste der er farligt ved denne øl er alkoholprocenten, som er godt maskeret.

Musso Chardonnay, Casa Rojo, ØKO

Musso serien fra Casa Rojo er en stribe økologiske dagligvine fra det tørre indre Spanien, her 100% på Chardonnay druen.

En frisk og enkel vin med en ren frugtsmag, god på en varm sommerdag og til forretten til den store fest.

Musso Rosé, Casa Rojo, ØKO

Musso serien fra Casa Rojo er en stribe økologiske dagligvine fra det tørre indre Spanien, her deres tørre rosévin udelukkende lavet på den lokale Bopal drue.

Meget velsmagende tør og saftig rosévin, perfekt til en lun sommerdag.

Musso Syrah, Casa Rojo, ØKO

Musso serien fra Casa Rojo er en stribe økologiske dagligvine fra det tørre indre Spanien, her 100% på Syrah druen.

Efter 12 måneder i gamle franske fade er vinen rund og blød og særdeles velegnet til f.eks. fest-vin eller bare til et uhøjtideligt glas “i utide”.

Musso Merlot, Casa Rojo, ØKO

Musso serien fra Casa Rojo er en stribe økologiske dagligvine fra det tørre indre Spanien, her 100% på Merlot druen.

En “lige-til-at-gå-til” vin, som de fleste vil kunne li’. En god frugtsyre og mangel på garvesyre gør den velegnet til fest-vin eller som terasse vin, mens grillen starter op…